Brukervilkår

1. Generelt

FLYT Stavern med org. nr. 925 784 834 ivaretar vi ditt personvern. I denne personvernerklæringen informerer vi om hvordan vi håndterer personopplysningene dine i forbindelse med at du besøker våre nettsider eller registrerer en konto via noen av våre nettsider,

Vi kan gjøre endringer i vår personvernerklæring for å gjenspeile endringer i vår virksomhet, på våre nettsteder eller tjenester, eller gjeldende lov. Den siste versjonen av personvernerklæringen finnes alltid her på nettstedet.

2. Behandling og Rettigheter

Du har når som helst mulighet til å trekke tilbake eller be om innsikt i dine persondata. Kun personer med nødvendige arbeidsoppgaver vil ha mulighet til å aksessere detaljer for å kunne håndtere avtaler og henvendelser.

3. Hvem er ansvarlig for personopplysningen vi samler inn?

FLYT Stavern har ansvaret for å sikre at dine personopplysninger er behandlet i henhold til lover og regler. Vi iverksetter tekniske, juridiske og organisatoriske sikkerhetstiltak for å verne personopplysningene dine mot å bli manipulert, gå tapt eller bli ødelagt eller at uvedkommende får tilgang til dem.

4. Hvordan samler vi inn personvernopplysninger?

For å kunne tilby deg et komplett tilbud så vil vi be om

Telefonnummer
Epost-adresse
Adresse
Navn

Vi samler inn persondata gjennom Vipps og gjennom inntasting av bruker. Denne informasjonen deles ikke med andre og brukes kun til sitt nødvendige formål for administrering, støtte av og gjennomføring av avtaler mellom brukersted og kunde.

Vipps sine vilkår kan leses her https://www.vipps.no/vilkar/vilkar-privat/

Salgsvilkår. Vilkår for medlemskap

Selger er FLYT Stavern, Liaveien 5, 3290 Stavern, post@flytstavern.no, 925 784 834, og betegnes i det følgende som selger/selgeren.

Kjøper er den forbrukeren som foretar bestillingen, og betegnes i det følgende som kjøper/kjøperen.

Ditt medlemskap gir tilgang til FLYT Staverns fasiliteter og tjenester. Du vil få tilgang fra kjøpsøyeblikket. Abonnementet for medlemskap løper ett år av gangen. Hvis du ikke ønsker å fornye medlemskapet ditt, må du avslutte medlemskapet i løpet av medlemsåret ditt. Dette kan gjøres når som helst, men abonnementet vil uansett løpe ut året du har betalt for.

Du har 14 dagers angrerett og kontakt oss på post@flytstavern.no for en refundering hvis du ikke er fornøyd.

Hvis ikke du selv klarer å avbryte abonnementet kan du kontakte oss på post@flytstavern.no.

Klager rettes til selger innen rimelig tid. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan kjøperen ta kontakt med Forbrukerrådet for mekling. Forbrukerrådet er tilgjengelig på telefon 23 400 500 eller www.forbrukerradet.no.